Home

Bestel uw unieke shotjes online!

Partydrink heeft een groot assortiment aan lekkere shotjes in kleine glazen flesjes met een gepersonaliseerd etiket. Wij leveren aan zowel bedrijven als particulieren.
Of het nu gaat om een shots als bedankje bij een bruiloft of jubileum, Likorettes voor in uw kerstpakket, Likorettes voor in uw restaurant, likorettes als bedankje in uw afhaal menu,  een welkomstdrankje, een trouwbedankje, een origineel bedankje bij een geboorte, een vrijgezellenfeest of de opening van een nieuw bedrijf – Partydrinks levert alle shooters!

Alcoholvrije Shotjes

Partydrink verkoopt ook alcoholvrije shotjes in een PET flesje, en voorzien van een gepersonaliseerd etiket aan mensen die om welke reden dan ook geen alcohol mogen drinken of als leuke traktatie op een kinderfeestje.
Onder de naam Party Bobbertje verkopen wij dit veilige shotje graag aan de grote en kleine BOB

Shotjes kopen

Bij Partydrinks kun je shotjes kopen die zijn voorzien van een eigen etiket. Hierdoor zijn de shots ook uitermate geschikt voor marketing & promotie of als perfecte giveaway tijdens feesten & evenementen. Wij zorgen ervoor dat het feest of evenement niet snel vergeten wordt! Wil je liever zelf aan de slag met het maken van shotjes? Dan kan je bij ons de lege glazen flesjes en de etiketten kopen.

Flexibiliteit en snelle levertijd

Shotjes online kopen

Partydrink bedrukt de etiketten zelf op de kleine glazen flesjes of op de wijnflessen. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen en kunnen wij de kwaliteit nauwkeurig bewaken. Bij ons staat u als klant centraal! U bepaalt welke afbeelding, tekst of logo er op de etiketten moet worden gedrukt. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Feestartikelen

Heeft u nog versiering of andere gadgets nodig voor uw feest? Op Partydrink.nl verkopen we unieke feestartikelen. Zo hebben we de perfecte ballonnen voor uw bruiloft, feest of partij. Kies uit LED ballonnen of normale ballonnen in verschillende kleuren. Met een helium tank wordt het helemaal feest. Hiermee laat u de ballonnen zweven .U kunt de ballonnen hier bestellen. Andere leuke feestgadgets zijn LED onderzetters en lichtgevende ijsblokjes.